Notice: Array to string conversion in /home/creativebusiness/public_html/wp-includes/formatting.php on line 1098
style="background-image: url(//creative-business-solutions.ro/wp-content/uploads/2018/06/service-icon-3.png)">
Fiecare afacere are nevoie de o prezenta online. O pagina web este un vanzator care poate lucra 24 de ore, sapte zile pe saptamana. Aduce noi clienti, nu are nevoie de salariu, de zile libere sau concediu. Majoritatea clientilor sunt in online. Afacerea dvs. este?
Pretul unui site este influentat de complexitatea acestuia. Pretul pleaca de la 250 euro si poate ajunge la cateva mii de euro.
Un domeniul este adresa virtuala a unui site de forma: denumire.extensie (ex: www.domeniulmeu.ro). Practic este identitatea afacerii dvs. in mediul online.
Gazduirea este un serviciu oferit de firme specializate care va ajuta sa aveti un site disponibil non-stop. Rolul serviciului de gazduire este de a stoca fisiere si date ce pot fi accesate prin intermediul internetului din orice colt al lumii.
Pentru a va promova site-ul aveti la dispozitie mai multe metode si anume:
-Optimizare SEO

-Campanii Google Ads

-Retele de socializare

-Sectiune blog

-Retele de afiliere

-Comunicate de presa

-Campanii de email

-Postarea pe forumuri

-Site-uri de anunturi

-Postarea de videoclipuri
Timpul de realizare al unui site poate varia intre cateva zile si cateva saptamani in functie de complexitatea acestuia.
Da, va puteti realiza un site graduit pe diferite platforme insa calitatea acestuia lasa de dorit. Pentru a avea o imagine cat mai buna in lumea afacerilor aveti nevoie de un site profesional.
Pentru realizarea unui site aveti nevoie de un spatiu de gazduire, un domeniu si materialele care doriti sa fie afisate.
Cel mai bun instrument pentru monitorizarea traficului este Google Analytics.

Aveti o intrebare?

Contactati-ne