Complex Comercial Păcii - Administratia Pietelor Sector 6

Piețelor comerciale,

piețelor comerciale decontarea opțiunii

Comunicat de Presă 12 iunie Primăria municipiului Chișinău informează că piețele din municipiul Chișinău, inclusiv cele comerciale, activează conform unui program special, începând cu data de 7 iuniecu asigurarea respectării normelor pentru combaterea răspândirii infecției COVID, recomandate de Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău, pe toată durata perioadei de epidemie prin COVID — în zilele de marți până vineri, de la orapână la ; — în zilele de sâmbătă și duminică, de la ora până la ; Zilele de luni vor piețelor comerciale zile sanitare pentru toate piețele din municipiul Chișinău, indiferent de forma de proprietate.

Totodată, centrele comerciale și unitățile comerciale specializate din cadrul acestora, care și-au reluat activitatea de la data de 08 iunie cu excepția cinematografelor, unităților de alimentație publică, centrele de agrement din cadrul acestoravor avea următorul program de lucru: 1.

piețelor comerciale portofel bitcoin pe computer

Luni-vineri, de la până la ; 2. Sâmbătă, duminică — zile libere.

Prezentarea informațiilor actualizate a situației epidemiologice privind infecția COVID-19

Măsura a fost luată de Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău, prin hotărârea nr. Preluarea textelor de pe pagina www.

Meniu de navigare

În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către piețelor comerciale preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației.

piețelor comerciale forex convertor de valută lira

Materialele de pe www. Preluarea integrală a materialelor ZdG se poate realiza doar în condițiile unui acord piețelor comerciale cu redacția.

piețelor comerciale bitcoin sistema financiero