De ce argumentele JVM încep cu „-D”?

Opțiuni nestandardizate

Conținutul

  De exemplu.

  • Metoda algebrică rezolvarea problemelor dezvoltă creativitatea, capacitatea de a generaliza, formează gândirea abstractă și are avantaje precum scurtarea scrisului și a raționamentului la elaborarea ecuațiilor, economisește timp.
  • Беккер лихорадочно осмотрел его в поисках укрытия, но задняя стена ангара, громадный щит из гофрированного металла, не имела ни дверей, ни окон.

  Deci, de ce liderul -D? Întrebare bonus: De ce scrisoarea -D spre deosebire de orice altă scrisoare, reprezintă ceva?

  Este mai puțin preocupat de alegerea literei "D" specifice față de orice altă literă, deși aceasta este pusă ca o întrebare bonus. Întrebarea bonus are un răspuns aici: în java opțiuni nestandardizate ce înseamnă D?. BTW, de ce este o problemă pentru dvs.?

  semnale ale comercianților binari

  Toate răspunsuri grozave; din păcate nu pot accepta decât una. Vă mulțumesc băieți pentru iluminare! În nici un caz.

  indicatori optiuni binare

  Deci, există un motiv evident de utilizare -D la defini proprietatile sistemului. Ca alt exemplu, în loc de -myProp să presupunem că programul se bazează pe un -client proprietatea sistemului.

  realitatea mitului câștigurilor pe internet

  Aveți categorii distincte de argumente JVM: 1. Opțiuni standard -D dar nu numai. Acestea sunt cele mai utilizate opțiuni care sunt acceptate de toate implementările JVM. Să utilizați -D pentru a specifica proprietățile sistemului, dar majoritatea nu au niciun prefix:-verbose, -showversion, și așa pentru Opțiuni nestandardizate prefixate cu -X Aceste opțiuni sunt opțiuni de uz general care sunt specifice mașinii virtuale Java Opțiuni nestandardizate.

  • Modele turbulente de transfer de vâscozitate
  • Cazane și cazane Opțiuni nestandardizate pentru instalarea unei pompe la încălzirea locuinței.

  De exemplu : -Xmssize, -Xmxsize 3. Opțiuni avansate de întreținere prefixate cu -XX Aceste opțiuni oferă posibilitatea de a colecta informații despre sistem și de a efectua depanări extinse.

  a face bani rapid este real

  Semnificația este similară cu o definiție a preprocesorului din C. Pentru mai multe despre aceste proprietăți, consultați Proprietățile sistemului. Restul acestei secțiuni explică modul de utilizare a proprietăților pentru a gestiona configurația aplicației.

  câștiguri pe internet 10 dolari pe zi

  După aproape doi ani îmi dau seama, oricât de strălucitor este acest răspuns, răspunde la întrebarea bonus mai degrabă decât să explice necesitatea unui prefix în general, așa că am trecut la un alt răspuns ca cel acceptat. Este corect?

  cum se face btcon anul acesta

  Fara -D proprietățile ar intra în conflict cu opțiunile normale JVM. De exemplu, cum ați seta proprietatea jar?