Knowledge Content

Opțiuni m5. Bazele Bollinger Bands pentru M5

  • După activarea opțiunii, aceasta se reactivează automat peste 28 zile pentru 5 Euro credit.
  • Programul bitcoin pentru o lună

Promotii disponibile la activarea unei Cartele Telekom cât câștigă mai mulți bani la 16 iulie Activeaza una din optiunile N5 sau N6 si primesti bonus Net Nelimitat fără să plătești în plus! Dupa activarea optiunii N5 sau N6 solicita bonusul Net Nelimitat cu SMS la si primesti automat trafic nelimitat, gratuit in fiecare zi de valabilitate optiune.

opțiuni m5

Traficul de video streaming presupune alocarea unei latimi de banda de transfer de maxim 1,5 Mbps, ceea ce asigura o rezolutie de maxim p pentru acest tip de continut. Traficul în roaming cu aceasta Cartela este permis doar dupa ce activezi pe ea planul tarifar cu roaming sau o optiune cu roaming. Apoi traficul în Roaming si cel national se vor tarifa separat, conform regulilor şi tarifelor specifice ofertelor cu Roaming.

Extraopțiuni Telekom (Cosmote) – actualizate

Promoțional, până la 16 iulie , la Cartela Telekom comunici gratuit prin SMS și MMS în rețelele mobile Telekom Romania, opțiuni m5 dacă ai o opțiune activă sau credit disponibil, vrăjitori cu opțiuni binare condiția să te afli în perioada de valabilitate a cartelei si sa nu ai pe cont o oferta cu roaming optiune sau plan tarifar.

Traficul pentru apeluri VoIP nu este inclus în promoție. Traficul național de date utilizat în Oferta Promoțională Messaging nu este tarifat pentru utilizatorii al căror APN este broadband. Lista de aplicații incluse poate suferi modificări, noi aplicații pot fi adăugate și anumite alte aplicații pot fi retrase.

Lista completă este disponibilă pe www.

Cum Se Deschide O Opțiune Binară Cu Opțiunea 24

Dezvoltatorii de aplicații care dețin un serviciu de mesagerie ce doresc includerea aplicației în Oferta Promoțională Messaging alături de aplicațiile existente pot accesa Condițiile generale de acces al furnizorilor in Oferta Promoțională Messaging disponibile aici.

Caracteristici Cartela Telekom nu are credit iniţial, iar pentru activare tot ce trebuie să faci este să efectuezi o reîncărcare de minimum 3 Euro credit utilizând reîncărcarea online, electronică sau reîncărcare directă în magazinele Telekom Romania.

opțiuni m5

De asemenea, cartela poate fi activată prin reîncărcarea cu beneficii ForYou efectuata de pe un abonament, nu de pe o alta cartela. În cazul activării cartelei prin reîncărcarea cu beneficii ForYou de pe un abonament, pe cartela nou activată se vor aloca beneficiile aferente reîncărcării ForYou vezi detalii în secțiunea Modalități reîncărcare cartelă-reîncărcare ForYoudar se vor sterge daca activezi pe cont o oferta cu roaming plan tarifar sau optiune.

Pentru a facilita accesul tău la cele mai bune oferte, pe Cartela Telekom este deja activată cea mai avantajoasă opţiune în funcţie de valoarea de reîncărcare aleasă pentru activarea cartelei.

La activareaunei Cartele Telekom noi, se va activa automat o opțiune în contul tău, în funcție de de valoarea reîncărcată: Opţiunea N5 pentru valoarea de reîncărcare între 5 și 5. Se vor retrage 5 euro credit, contravaloarea opțiunii activate pe cont, din cei 5 Euro credit reîncărcați pentru activarea cartelei, iar pe cont vei avea beneficiile de mai sus.

Cartele Telekom - Caracteristici și Extraopțiuni - Telekom

Exemplul 2: la activarea Cartelei Telekom cu o reîncărcare de 7. Se vor retrage 6 euro credit, opțiuni m5 opțiunii activate pe cont, din cei 7.

Cu Optiunile N5,N6 nu ai acces la roaming, aceste oferte fiind incompatibile cu serviciul de roaming.

  1. Bine de știut Opțiunile și bonusurile pot fi activate până la 31 ianuariecu posibilitate de prelungire.
  2. Conectarea cu amprentă nu funcționează, nu pot înregistra amprenta sau opțiunea de configurare a conectării cu amprentă nu este disponibilă Problemă Opțiunea de configurare a conectării cu amprentă nu este disponibilă sau utilizatorii nu pot continua când așază un deget pe senzor pentru a configura conectarea cu amprentă.
  3. Extraopțiuni Telekom (Cosmote) - actualizate permanent
  4. Cate Op?
  5. Mineri care sunt

Oferta este disponibila promoțional, până la 16 iuliela activarea unei Cartele Telekom noi de voce. Valabilitate Perioada de valabilitate este de 60 de zile, în care vei putea iniţia şi primi apeluri şi mesaje sau utiliza alte servicii Telekom Romania, în cazul în care alegi să-ţi activezi Cartela Telekom folosind o valoare de încărcare între 5 şi opțiuni m5 Euro credit.

Cartela Telekom

Creditul neconsumat în perioada activă se păstrează opțiuni m5 primele 30 de zile din perioada de graţie a cartelei şi se adaugă la valoarea reîncărcărilor efectuate. În cazul în care, în perioada de graţie, efectuezi o reîncărcare folosind o cartelă valorică, prin efectuarea unei reîncărcări electronice sau prin reîncărcare directă, perioada de valabilitate a contului este determinată de valoarea reîncărcării.

Reîncarci cu o valoare mai mare, beneficiezi de o perioadă de valabilitate mai mare. Dacă perioada de graţie a expirat fără să reîncarci, numărul tău va fi deconectat din reţeaua Telekom Romania Mobile.

Knowledge Content

Te-ai conectat la reţeaua Telekom Romania! Acum, pentru a putea activa cartela Telekom, trebuie să efectuezi reîncărcarea utilizând codul obţinut în prealabil. Din momentul primirii mesajului de confirmare a reîncărcării, vei putea apela orice număr doreşti şi vei avea acces la toate serviciile Telekom Romania Mobile!

opțiuni m5

Codul PIN opțiuni m5 asigură securitatea cartelei tale. De aceea, îţi recomandăm să schimbi codul PIN 1 iniţial cu un cod secret de 4 cifre, ştiut doar de tine. Vei avea nevoie de acest cod de fiecare dată când îţi deschizi telefonul. În cazul în care pierzi codurile de deblocare, îţi recomandăm să apelezi Serviciul Vânzări și Relaţii cu Clienţii, la numărul Odată ce ai activat Cartela Telekom, vei putea folosi oricare din următoarele metode de reîncărcare: cartele valorice, reîncărcare electronică, reîncărcare online, reîncărcare directă în magazinele Telekom Romania, reîncărcare de pe abonament, reîncărcare cu minute sau de la automatele stradale de reîncărcare.

opțiuni m5

Caracteristici: Tarif trafic date naţional: 0. Pentru acces 4G trebuie sa dispui opțiuni m5 echipament și SIM 4G compatibile și să te afli în aria de acoperire 4G pentru serviciile preplătite.

Optiunea N5

Punct de acces APN pentru configurarea telefonului: broadband Traficul de date în roaming cu aceasta Opțiuni m5 este permis doar dupa ce activezi pe ea planul tarifar cu roaming sau o optiune cu roaming.

Apoi traficul de date în Roaming si cel national se vor tarifa separat, conform regulilor şi tarifelor specifice ofertelor cu Roaming.

opțiuni m5

Prin urmare, dacă ai o opţiune cu trafic de date inclus de tipul Date mobile S sau opţiuni de voce cu trafic de datenu vei mai putea folosi traficul.