Mai bune de

Opțiuni florin, In cele mai bune opțiuni binare de tranzacționare românia Dupa cum

Conținutul

  Florin s-a alăturat echipei ING întrecând în acest timp prin toate cele trei divizii de business ale băncii: Retail, Mid Corporate și Wholesale.

  opțiuni florin

  El a fost, pe rând, director financiar al diviziei de Retail, șeful departamentului de opțiuni florin de capital, director de strategie al băncii și, ulterior, șeful departamentului de piețe financiare din România. DinFlorin a coordonat operațiunile de vânzări piețe financiare în cele 9 țări din Europa Centrală și de Est Bulgaria, Cehia, Federația Rusă, Polonia, România, Slovacia, Turcia, Ucraina și Ungaria din grupul ING, timp în care a crescut nivelul de cooperare și eficiență transfrontalieră, bazat pe proactivitate și abordare sectorială.

  opțiuni florin

  În paralel, și-a păstrat rolul de director al operațiunilor locale de piețe financiare. Anterior, Florin a activat ca director de brokeraj, director financiar și director de strategie și a lucrat în consultanță și diplomație, pe durata negocierilor de aderare a României la UE.

  Florin a fost clasat în primii 3 analiști pe finanțe-bănci din Europa Centrala opțiuni florin de Est de către Reuters-Thompson, în Florin are un master în științe economice și sociale de la Universitatea Manchester, a obținut doctoratul în economie la Academia de Studii Economice și are un master specializat în finanțe de la Universitatea Harvard.

  opțiuni florin