Ceasuri second hand si noi. Diverse branduri - tissot

Opțiunea tissot. Galerie foto

Conținutul

  cât puteți câștiga ghicind pe internet

  Tissot Le Locle Regulateur — O poveste despre eleganță scris pe 05 Mai de Dragoș Aliciu vizualizări 0 comentarii Cel mai puternic producător elvețian de ceasuri are acum un motiv în plus pentru a se număra între preferințele pasionaților de orologerie. Începuturile Tissot se opțiunea tissot de ceasurile de buzunar de mare precizie, iar succesul mărcii stă la baza faimei de care se bucură în prezent orașul Le Locle din munții Jura.

  Tocmai ca o trimitere spre latura de opțiunea tissot a casei elvețiene, Tissot a lansat pentru o colecție de modele inspirată din complicația Regulator a ceasurilor din secolele 18 și 19, folo site pentru a verifica precizia ceasurilor de buzunar.

  Pentru reinterpretarea de acum, Tissot a preferat o carcasă cu dimensiuni mai mici, de 39 mm diametru, și prin al cărei capac transparent se poate admira mecanismul automatic.

  strategie de opțiuni binare simplă și profitabilă

  Colecția Le Locle Regulateur este oferită în mai multe versiuni, de la o versiune de oțel simplă, până la o finisare bi-coloră pentru care se folosește colorarea PVD în nuanțe de aur roz sau galben. Pe lângă brățara metalică, există și opțiunea unei curele de piele cu cataramă deploaiantă. Citeste si

  opțiuni binare pentru un minut