2020 TryEngineering Summer Institute

Opțiunea programului

Repararea aplicațiilor și programelor în Windows 10

După următoarea dvs. Modificarea sau adăugarea unui program de somn Apăsați Explorare în dreapta jos, apoi apăsați Somn.

tranzacționarea fără risc a opțiunilor pe forturi cum am făcut primul meu bitcoin

Derulați în jos până la Programul dvs. Realizați una dintre următoarele acțiuni: Modificați un program de somn: Apăsați Editați pe programul pe care doriți să îl modificați. Adăugați un program de somn: Apăsați Adăugați un program pentru alte zile. Realizați oricare dintre următoarele acțiuni: Configurați zilele pentru programul dvs.

primii pași în tranzacționarea opțiunilor btc trade api

Programul se aplică doar zilelor afișate în cercuri în culori uniforme. Ajustați programul Oră de culcare și Trezire: Trageți și Configurați opțiunile pentru alarmă: Activați sau dezactivați Alarmă de trezire. Când opțiunea Alarmă de trezire este activată, puteți alege un sunet, volumul sunetului și altele.

Eliminați sau anulați un program de somn: Apăsați Ștergeți programul în partea de jos a ecranului pentru a elimina un program existent sau apăsați Anulați în partea de sus a ecranului pentru a anula crearea unuia nou. Când terminați, apăsați OK sau Adăugați.

Solicita o viza SUA

Pentru a dezactiva toate programele de somn, apăsați Explorați în dreapta jos, apăsați Somn, apăsați Program complet și opțiuni, apoi dezactivați Program de somn în partea de sus a ecranului. Modificarea programului Relaxare și a activităților Apăsați Explorare în dreapta jos, apăsați Somn, apăsați Program complet și opțiuni, apoi efectuați oricare dintre următoarele: Modificați momentul când se activează modul Somn înaintea de Ora de culcare programată: Apăsați Relaxare, apoi selectați o oră.

Adăugați opțiunea programului eliminați o activitate pentru relaxare: Apăsați Scurtături de relaxare, apoi apăsați Adăugați altă scurtătură sau. Scurtăturile de relaxare pentru activități precum cititul sau ascultatul muzicii apar pe ecranul de blocare când iPhone-ul este în modul Somn.

Modificarea obiectivului de somn și a altor opțiuni Apăsați Explorare în dreapta jos, apăsați Somn, apoi apăsați Program complet și opțiuni. Pentru a modifica obiectivul de somn, apăsați Obiectiv de somn, apoi selectați o oră. Pentru a activa sau dezactiva alte opțiuni, apăsați Opțiuni.

adresa bitcoin pentru primirea plăților este reală investiția pe internet

Configurările pentru opțiunea Nu deranjați se aplică atunci când iPhone-ul este în modul Somn. Puteți modifica aceste configurări de exemplu, puteți permite primirea apelurilor de la contactele selectate. A se vedea Configurarea opțiunii Nu deranjați pe iPhone. Vizualizarea istoricului somnului Datele despre somn din aplicația Sănătate furnizează observații asupra obiceiurilor dvs.

Apăsați Explorare în dreapta jos, apoi apăsați Somn. Realizați oricare dintre următoarele acțiuni: Vizualizați datele despre somn pe săptămâni sau pe luni: Apăsați o filă din partea de sus a ecranului.

2020 TryEngineering Summer Institute

Modificați intervalul de timp afișat în grafic: Glisați pe grafic la stânga sau la dreapta. Vizualizați detaliile pentru o zi: Apăsați coloana site- uri de câștiguri oneste pe internet ziua respectivă.

găsiți un site unde puteți face cu adevărat bani bani puțini pe internet

Adăugați manual date despre somn: Apăsați Adăugați date în colțul din dreapta sus al ecranului. Obțineți date cumulative despre somn: Apăsați Afișați mai multe date despre somn.

Repararea aplicațiilor și programelor în Windows 10

Alternativ, puteți utiliza o aplicație de urmărire a somnului sau un monitor conectat pentru somn opțiunea programului a vă ajuta să determinați durata petrecută în pat. Informațiile Durată somn reflectă perioada când dormiți.

Puteți introduce manual durata estimativă a somnului sau puteți utiliza o aplicație de opțiunea programului a somnului sau un monitor conectat pentru somn pentru opțiunea programului vă ajuta să determinați durata somnului.