Camera IP Wireless D-LINK DCS-P6000LH, HD 720p, IR, zi/noapte

Opțiune ir, Texte adoptate - Miercuri, 21 octombrie

opțiune ir

Cele mai bune soluții sunt cele care combină o durată lungă de viață cu cea mai nouă tehnologie, sunt robuste și întotdeauna fiabile. Dräger oferă o gamă variată de detectoare de flăcări care corespund acestor cerințe. În plus, acesta oferă o siguranță crescută împotriva alarmelor false generate de lumina soarelui și alte surse de IR.

Acest fapt îl transformă în alegerea corectă pentru toți cei care își doresc mai multă performanță pentru mai puțini bani.

opțiune ir

Pentru evitarea înghețului și aburirii, fereastra de vizitare este încălzită. Aparatul convinge printr-un design compact și ușor, un consum redus de energie și oferă în plus comunicare digitală HART.

opțiune ir

Fiabilitate Conceptul de siguranță funcțională 50 de opțiuni binare poate aplica în toate ariile industriale. Acesta este decisiv acolo unde se utilizează tehnologii complexe în sisteme relevante pentru siguranță. Acesta oferă certitudinea că aceste sisteme oferă o reducere necesară a riscurilor, pentru a garanta siguranța utilizării.

REACH 2018: Prepare your registration as a IUCLID dossier

Test Built-In BIT automat și manual Verificarea automată a sistemelor electronice și optice ale detectoarelor permite identificarea opțiune ir a defecțiunilor. În plus, puteți realiza acest test și manual în orice moment.

opțiune ir

Detectorul poate fi montat foarte simplu cu ajutorul suportului pivotant din oțel inoxidabil, cu ajutorul căruia poate fi deplasat cu până la 60° în toate direcțiile. Acesta permite poziționarea detectorului în direcția unei potențiale surse de foc.

Para ella perder no era una opción. Mama sigur nu era o opțiune. Es decir, mi madre desde luego no era una opción. Revenind nu mai era o opțiune. Regresar ya no era opción.

LED indicator de stare ușor de recunoscut Un LED tricolor, vizibil în partea frontală a detectorului indică utilizatorului în mod simplu starea aparatului la fața locului. Verde reprezintă starea normală de funcționare, Galben indică o eroare și Roșu indică o alarmă de incendiu.

The best solutions must combine state-of-the-art technology with rugged durability and be ready to reliably work in any situation.

opțiune ir

Dräger offers a wide variety of high-quality flame-detectors opțiune ir fulfil these requirements. Produse conexe și oferte asociate Filtru Accesorii Dispoz.

opțiune ir

Cele mai bune soluții sunt cele care combină o durată lungă de viață cu cea mai nouă tehnologie, sunt Atunci când se lucrează cu gaze, vapori sau materiale inflamabile, detectoarele de flăcări sunt indispensabile. Simulatorul de incendiu emite radiații IR într-un mod unic,