Recuperare parolă

Opțiune expirată

Conținutul

opțiunile sunt corecte pentru cea mai mare strategie opțiunile put sunt

Mai puțin Notă: Dorim să vă oferim cel mai recent conținut de ajutor, cât mai rapid posibil, în limba dvs. Această pagină a fost tradusă automatizat și poate conține erori gramaticale sau inexactități.

Scopul nostru este ca acest conținut să vă fie util. Vă rugăm să ne spuneți dacă informațiile v-au fost utile, în partea de jos a acestei pagini.

acasă muncă acum ghid gratuit forex

Aici se află articolul în limba englezăca să îl puteți consulta cu ușurință. Când trimiteți un mesaj care depinde de o perioadă de timp, setați o dată de expirare pentru ca destinatarii dvs. Faceți clic pe Opțiuni.

În plus, beneficiezi de numeroasele avantaje ale tarifelor preplată mai ieftine și nenumărate opțiuni. Există un tarif potrivit pentru oricine. Plată în avans Preplată înseamnă să plătești în avans. Cumperți o cartelă SIM și o  încărci cu credit. Apoi poți rezerva pe cartelă, din marea noastră ofertă de opțiuni, cea care ți se potrivește cel mai bine.

În grupul Mai multe opțiuni, faceți clic pe lansatorul casetei de dialog Opțiuni pentru mesaj. Sub Opțiuni livrare, bifați Expiră după, apoi selectați o dată și o oră. Atunci când trece data de expirare, mesajul rămâne vizibilă în lista de mesaje cu o linie.

  •  В чем же тогда проблема.
  •  Здесь около сотни пунктов.
  • Тот, конечно, был мастером своего дела, но наемник остается наемником.
  • Ce să faci cu bitcoin cash
  • Cod de verificare expirat - Compania mea pe Google Ajutor
  • Lucrați de la chat la domiciliu

Încă poate fi deschis, dar tăiere oferă o idee despre vizual că mesajul este învechită sau nu mai relevante. Ștergerea expirat mesajelor opțiune expirată inbox Dacă ați primit unul sau mai multe mesaje care au expirat acum și sunt afișate în lista de mesaje cu o linie, le puteți șterge selectându-le și făcând clic pe Ștergere din panglică sau apăsând tasta Delete pe tastatură.

opțiuni binare 10 secunde algoritmi de roboți binari de tranzacționare

Nu există nicio modalitate de a șterge mesajele expirat automat. Adăugați o dată de expirare la toate mesajele pe care le trimiteți Puteți configura Outlook pentru a adăuga automat o dată de expirare a unele numărul de zile după ce mesajul este trimis. Selectați corespondență în panoul din stânga.

Bine opțiune expirată știut Opțiunile și bonusurile pot fi activate până la 31 ianuariecu posibilitate de prelungire. Pentru acces 4G trebuie să dispui de opțiune, echipament și SIM 4G compatibile și să te afli în aria de acoperire 4G pentru serviciile preplătite. Promoțional, până la 31 ianuariela Cartela Telekom comunici gratuit prin SMS și MMS în rețelele mobile Telekom Romania, indiferent dacă ai o opțiune activă sau credit disponibil, cu condiția să te afli în perioada de valabilitate a cartelei si sa nu ai pe cont o oferta cu roaming. Traficul pentru apeluri VoIP nu este inclus în promoție.

Defilați în jos pentru a trimite mesaje. Bifați caseta marcarea mesajelor ca expirat după acest număr de zile și introduceți un număr de zile între 1 și Faceți clic pe OK. Setați o dată de expirare pentru un mesaj pe care le primiți Puteți să setați o dată de expirare pentru un mesaj pe care l-ați primit.

Recuperare parolă

Faceți dublu clic pentru a deschide mesajul. Nu puteți seta o dată de expirare din panoul opțiune expirată citire.

tranzacționarea opțiunilor binare 60 de secunde din ce castiga casa 2

Sub Opțiuni livrare, bifați caseta de selectare pentru expiră după și selectați o dată și oră pentru mesajul de a expira. Faceți clic pe Închidere, apoi faceți clic pe butonul Salvare în colțul din stânga sus a mesajului pentru a salva data de expirare.