Lăcuste în Eter 4.2 – Design Parametric & Fabricaţie Digitală

Algoritm eter. CoinMarketCap Reabilitarea metrică păstrează Binance de proprietar în partea de sus |

Conținutul

  Republicată de Platon Cel mai popular site de agregare a prețurilor criptocurrency a lansat o nouă modalitate de clasare a schimburilor, care îl menține pe proprietarul Binance în partea de sus a tabelului de schimb.

  Istoria[ modificare modificare sursă ] Ethereum a fost lansat la sfârșitul anului într-un white paper [14] i. Cu toate astea, nu a reușit să obțină acordul comunității bitcoin, așa că a propus dezvoltarea unei platforme noi, cu un limbaj de scripting mai generalizat. Dezvoltarea a fost finanțată de către un crowdsale online în perioada iulie — augustunde participanții au cumpărat monezi Ethereum Etheri folosind o altă monedă digitală, bitcoin. Este complet izolat de rețea, sistem de fișiere și alte procese de sistem gazdă.

  CoinMarketCap a luat foc luna trecută, după ce noul său sistem de clasificare bazat pe traficul web a dat lui Binance - care a dobândit agregatorul pentru un zvon de de milioane de dolari în aprilie - un scor perfect. Noul sistem de clasare al lui CoinMarketCap combină practic toate valorile utilizate pentru a evalua piețele individuale ale unui schimb - piața sa bitcoin sau eter, spun - într-un scor ușor de citit.

  Există două componente: perechea de piață este volumul de tranzacționare, lichiditatea și traficul web al schimbului, combinate pentru a crea un singur scor.

  Vezi de asemenea şi: Binance nu algoritm eter un sediu central, deoarece Bitcoin nu, spune CEO La fel ca și alte agregatoare de prețuri, CoinMarketCap a încercat să găsească o soluție pentru datele neplăcute. Dar ca A raportat CoinDesk Luna trecută, sprâncenele au fost ridicate atunci când Binance, care era pe locul 15 sub vechiul sistem, s-a mutat în vârf cu un scor de trafic web de 1, cel algoritm eter bun posibil.

  algoritm eter lucrați de la domiciliu penne torino

  Desigur, CoinMarketCap a negat că a favorizat proprietarul său. Argumentând că compania a fost la începutul unei revizuiri majore în sistemul său de clasare, compania a spus că va apărea o imagine echilibrată și precisă, pe măsură ce vor apărea mai multe valori online.

  Ei bine, nu vă așteptați la prea multe schimbări.

  algoritm eter noi strategii 2022 pentru opțiuni binare

  Pagina de schimb, care utilizează noul algoritm, îl păstrează pe Binance în partea de sus a tabelului. Dezvăluire Liderul în știrile blockchain, CoinDesk este o presă care se străduiește pentru cele mai înalte standarde jurnalistice și respectă un set strict de politici editoriale.

  algoritm eter ooo rustrading

  CoinDesk este o filială independentă a operațiunii Grupului valutar digital, care investește în criptocurrențe și startup-uri blockchain.